Reviews

Vriendelijke en prettige communicatie zowel telefonisch, per mail als in de 1:1 gesprekken. Nu ik hier voor een herziening van mijn testament kwam, is Natasha ook goed op de hoogte van hetgeen de vorige keer is besproken. Kan iedereen dit notariskantoor aanbevelen.Eelco

Eelco26-05-2023

Een notariskantoor met een moderne uitstraling. In 1e instatie een adviesgesprek gehad mevr. Madelon Backelandt, zeer plezierig, meedenkend en legde me in gewoon Nederlands de toch voor leken minder begrijpelijke materie duidelijk uit. Geen vraag was te veel. Ook via de mail en de telefoon bijzonder goed bereikbaar en altijd snel en correct geholpen. Medewerkers zijn heel goed op elkaar ingespeeld en was er iemand niet aanwezig (ik zat met een deadline vanwege een aflopende regeling) nam een collega het over.mevr. Dröge heb ik bij het passeren van mijn testament gesproken en kwam als een zeer vriendelijke en betrokken notaris over. Beveel een ieder dit notariskantoor aan. Echt fantastisch!

Lydia20-03-2023

Notaris en haar medeweerkers staan met beide voeten in de maatschappij en weten wat klanten willen. Persoonlijke touch, inleven in situatie en anticiperen op wensen, maar ook de know how van zaken.
Zeer aanbevelingswaardig !!!

Wilco Hoevers31-05-2022

Vorig jaar bij haar geweest voor de hypotheek (ism marcel lether) en gisteren voor het ondertekenen van een levenstestament. Ze legt alles goed en duidelijk uit en ook met een bepaalde dosis humor en verhalen zodat het geen saaie bijeenkomst wordt maar het ook nog gezellig is.
Ze laat ook duidelijk de andere kant zien van wat je wilt(scenario’s die zouden kunnen gebeuren)
Heel fijn en alles duidelijk voor mensen die niet met dit soort zaken op de hoogte zijn (zoals wij)
Bij een volgende notariële actie komen we zeker terug.

Afina Hermsen14-02-2022

Na het eerste oriënterende gesprek met Natasja Dröge voelde wij ons direct thuis.
Na de opdracht te hebben verstrekt stuurde Karin Boolting-Kok ons per e-mail formulieren toe die eerst moesten worden ingevuld.
Alles werd duidelijk uitgelegd. Vervolgens zijn zowel een testament als een levenstestament op een vakkundige wijze opgesteld.

Jos en Lous27-01-2022

Prettig contact met notaris en medewerkers. Kantoor reageerde snel op vragen en hield ons goed aangesloten. Miriam Hoevers was hierbij onze notarieel medewerker. We zouden deze notaris zeker aanraden, en zijn erg tevreden over onze notariskeuze.

Maaike12-12-2021

Dit kantoor is zeer goed bereikbaar en geeft deskundig antwoord en advies. Ondanks wat tegenslagen met het proces hebben ze bij dit kantoor zich zeer flexibel ingesteld en ben ook naar volle tevredenheid geholpen. Ook de nota’s zijn duidelijk en overzichtelijk, ook geen verassingen mbt tot de gemaakte kosten, wat erg fijn is. Ik kan dit kantoor iedereen aanraden.

V29-06-2021

Zowel voor testamenten als verkoop woning zeer prettig contact met Natascha Dröge en haar collega’s.
Een plek waar je je gezien voelt als klant: warm, dienstverlenend en persoonlijk.

Waar oog is voor de zakelijke kant, waar alle kanten toegelicht worden en waar de menselijke maat voorop staat. Integer en betrouwbaar.

C. Maarse8-2-2021

Vriendelijke ontvangst, persoonlijke/empathische benadering en een heldere uitleg van de juridische teksten in mijn levenstestament. Er werd door Natascha ruim de tijd genomen, wat voor de nodige ontspanning zorgde. Na het tekenen van de akte gaf het me bovendien rust, een goed gevoel.

Onnodig tegenop gezien…

Sjim21-5-2021

Vakkundig, transparant, duidelijk en meedenkend met de klant. Zeer prettige persoonlijkheid.

Marcel en Natasja8-12-2020

No-nonsense notariskantoor. Erg prettig.

Juridische taal werd duidelijk uitgelegd. In de communicatie zeer flexibel. Zo kon er bv. een gesprek online plaatsvinden (ivm. Covid).

Ontvangst op kantoor was netjes en zeer zorgvuldig. De medewerkers zijn vriendelijk en attent zonder over-the-top te zijn.

EB30-10-2020

Bij het opmaken van een testament en een levenstestament werd ik heel prettig geholpen. Best een spannende aangelegenheid, maar de spanning was snel weg na een eerste gesprek met Natascha. Er was alle tijd voor mij en alle vragen werden goed uitgelegd. Bedankt hiervoor.

Winnie16-3-2021

Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Heldere uitleg over alle zaken. Het meedenken met je huidige situatie en alles wat daarbij komt kijken, heb ik ook als zeer prettig ervaren.

Jessie van Heuven8-11-2017

Spontane en “van deze tijd” notaris. Uitleg was zeer duidelijk met een gepaste dosis humor. Mocht ik ooit weer een notaris nodig hebben dan zal ik haar zeker benaderen. Een prettige persoonlijkheid. Chapeau

Paul Mather12-7-2019

Zij is een notaris die een ieder zich graag wenst! Schept een fijne gemoedelijke sfeer en met regelmaat een grapje. Zij is bijzonder duidelijk in uitleg in gewone begrijpelijke taal en dit kan zij ook nog bondig en duidelijk uitleggen. Zij laat blijken dat vele wensen best in te vullen zijn. Een vrouw in dit beroep is een verademing! Zij is ( lijkt het) onvermoeibaar en is altijd bereid om het nog eens uit te leggen. Zij is snel van begrip en vindt haar vak ook leuk! Ze geeft ook fijne adviezen en denkt mee in jouw zaak. Heerlijk doorpakken zodat, een ingewikkelde zaak (testament) toch afgewikkeld kan worden. Zij neemt je, als het ware, mee aan de hand door het hele proces. Typisch vrouwelijk gedrag en dit is exact wat dikwijls ontbreekt bij het notariaat. Zij is succesvol en ik maak al regelmatig reclame voor haar!! Ik en mijn zus hebben visitekaartjes meegenomen en deze kaartjes delen wij graag op het juiste moment uit! Chapeau!

Anna3-4-2019

We hebben de notaris bezocht voor een herziening van ons testament en we zijn zeer vriendelijk, deskundig en persoonlijk geholpen! De notaris nam alle tijd om alle onderwerpen duidelijk aan ons uit te leggen. Ook een extra gesprek voor nadere toelichting was geen probleem.

Eef en Marieke3-5-2021

Ik ben voor twee verschillende zaken langs geweest. De gesprekken waren open en zeer verhelderend. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en mede daardoor zijn de zaken wat mij betreft perfect en vlot afgehandeld. De benadering is erg vriendelijk en professioneel. Het is een menselijk en daardoor laagdrempelig Notaris kantoor. Ik heb vier keer het kantoor bezocht en zal zeker ook in de toekomst gebruik blijven maken van de diensten die Dröge notariaat / estate planning kan leveren.

Aart7-11-2017

De notaris begeleidde ons uitstekend op het pad van testament, en nalatenschap. Met ons zocht zij naar goede en eenvoudige regelingen.tav oa onze kinderen. we hebben dan ook het volste vertrouwen dat zij tzt onze nalatenschap zorgzaam en correct zal afwikkelen, en zo een steun zal kunnen zijn voor alle betrokkenen.

HM&EC28-2-2019

De notaris gaf op een kundige vriendelijke wijze toelichting op de stukken die getekend moesten worden. Er werd voldoende ruimte gegeven om tussentijds vragen te stellen waardoor wij het hele bezoek aan de notaris als zeer prettig ervaren hebben. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik gaan maken van de diensten van deze notaris.

Marcella Polman17-10-2017

Toegankelijk kantoor. efficiente medewerkers,vriendelijk en betrokken. De notaris is duidelijk en heeft humor.Ontspannen sfeer. Zal indien mogelijkheid zich voordoet dit kantoor zeker aanbevelen.

L.Mohr18-2-2019

De notaris en haar medewerkers praten in begrijpelijke taal, reageren snel en geven heldere antwoorden en adviezen op je vragen. Het kantoor weet een goede en vlotte dienstverlening te koppelen aan een persoonlijke benadering. Collega’s die elkaar vervangen en op de hoogte zijn zorgen ervoor dat je altijd geholpen wordt Dit kantoor is echt een aanrader als je een combinatie zoekt van een gedegen notaris en een moderne dienstverlening.

T. Garritsen15-10-2017

Vriendelijke en fijne meedenkende notaris. Wij hebben hier leverings- en hypotheekakte laten passeren, de samenlevingsovereenkomst en twee kleine testamenten. Een collega heeft fijn meegedacht en geadviseerd om tot goede regelingen te komen maar ook de kosten schappelijk te houden. Kijkt ook verder in de familiaire sfeer. De notaris heeft met ons alle stukken doorgenomen en laten passeren. Heldere en duidelijke uitleg op de stukken, begrijpelijke taal zonder wolligheid en een vriendelijke benadering. Mooi kantoor, nette prijs.

Femke29-8-2018

Helder advies gekregen. Voldoende tijd genomen om op al onze vragen in te gaan. Het geheel positief ervaren.

Ine en Jaap Dekker7-10-2017

Na het eerste oriënterende gesprek met Natasja Dröge voelde wij ons direct thuis.
Na de opdracht te hebben verstrekt stuurde Karin Boolting-Kok ons per e-mail formulieren toe die eerst moesten worden ingevuld.
Alles werd duidelijk uitgelegd. Vervolgens zijn zowel een testament als een levenstestament op een vakkundige wijze opgesteld.

Jos en Lous27-01-2022

Onze notaris was zakelijk, kundig, informatief, meedenkend maar vooral heel menselijk in een luchtige sfeer bij het oversluiten van onze hypotheek. Daarom direct ook onze testamenten laten updaten. Dit bleek volgens de adviseur niet nodig dus geen extra kosten en dat vonden wij een heel eerlijke beoordeling. Dus deze keer door de adviseur wel 2 aanvullende levenstestamenten laten opmaken. Ook hier werden wij weer aangenaam getroffen door de wijze van afhandeling.

Louis en Lenie23-7-2018

Altijd zeer correct geholpen; secuur, prettig in de omgang en meedenkend. Uitermate tevreden!

IB3-10-2017

Ik heb gebruik gemaakt van het aanbod om na het tekenen van de grafakte Heidepol een informatief gesprek over testamenten te hebben. De informatie verstrekking was kundig, helder en vragen werden heel prettig beantwoord. Lastige materie werd met voorbeelden meer ‘dagelijks’ gemaakt. Ook na het gesprek was er alle ruimte voor telefonisch nog te stellen vragen. Ik heb besloten ook mijn testament hier te laten opstellen. En dit was al even kundig en plezierig. Ook fijn om alles bij één notaris te hebben geregeld.

Gesina24-4-2018

De Notaris nam de tijd voor ons,was flexibel en denkende met ons mee. Ook staat alles wat we besproken hebben goed in de hypotheekakte beschreven.

B.Voskamp58-8-2017

De gevraagde aanvullende akte werd vlot opgesteld, met de punten zoals verzocht. Goede vragen werden gesteld, ter verduidelijking. Aan de hand daarvan werd de eerste versie toegestuurd, waarop ik commentaar kon leveren. Zodoende was bij het kantoor bezoek de uiteindelijke versie volledig klaar voor ondertekening. Op het kanttor was de afwikkeling professioneel, totaal correct en vlot.

Jorrit S.31-05-2017