Reviews

Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Heldere uitleg over alle zaken. Het meedenken met je huidige situatie en alles wat daarbij komt kijken, heb ik ook als zeer prettig ervaren.

Jessie van Heuven8-11-2017

Ik ben voor twee verschillende zaken langs geweest. De gesprekken waren open en zeer verhelderend. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en mede daardoor zijn de zaken wat mij betreft perfect en vlot afgehandeld. De benadering is erg vriendelijk en professioneel. Het is een menselijk en daardoor laagdrempelig Notaris kantoor. Ik heb vier keer het kantoor bezocht en zal zeker ook in de toekomst gebruik blijven maken van de diensten die Dröge notariaat / estate planning kan leveren.

Aart7-11-2017

Een heel vriendelijk ontvangst bij binnenkomst. Gemoedelijk gesprek waarbij de notaris voor leken als wij perfect kan uitleggen hoe alles werkt en wat er beschreven staat in de documenten. Ik ben al eerder bij een notaris geweest maar Droge notariaat zou ik altijd aanbevelen. Zelfs bij een foutje ontrent een mail kreeg ik meteen een excuus en werd alles alsnog top geregeld.

Dennis19-10-2017

De notaris gaf op een kundige vriendelijke wijze toelichting op de stukken die getekend moesten worden. Er werd voldoende ruimte gegeven om tussentijds vragen te stellen waardoor wij het hele bezoek aan de notaris als zeer prettig ervaren hebben. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik gaan maken van de diensten van deze notaris.

Marcella Polman17-10-2017

De notaris en haar medewerkers praten in begrijpelijke taal, reageren snel en geven heldere antwoorden en adviezen op je vragen. Het kantoor weet een goede en vlotte dienstverlening te koppelen aan een persoonlijke benadering. Collega’s die elkaar vervangen en op de hoogte zijn zorgen ervoor dat je altijd geholpen wordt Dit kantoor is echt een aanrader als je een combinatie zoekt van een gedegen notaris en een moderne dienstverlening.

T. Garritsen15-10-2017

Helder advies gekregen. Voldoende tijd genomen om op al onze vragen in te gaan. Het geheel positief ervaren.

Ine en Jaap Dekker7-10-2017

Altijd zeer correct geholpen; secuur, prettig in de omgang en meedenkend. Uitermate tevreden!

IB3-10-2017

De Notaris nam de tijd voor ons,was flexibel en denkende met ons mee. Ook staat alles wat we besproken hebben goed in de hypotheekakte beschreven.

B.Voskamp58-8-2017

De gevraagde aanvullende akte werd vlot opgesteld, met de punten zoals verzocht. Goede vragen werden gesteld, ter verduidelijking. Aan de hand daarvan werd de eerste versie toegestuurd, waarop ik commentaar kon leveren. Zodoende was bij het kantoor bezoek de uiteindelijke versie volledig klaar voor ondertekening. Op het kanttor was de afwikkeling professioneel, totaal correct en vlot.

Jorrit S.31-05-2017